Kloosterveen.nl

GOED ONDERHOUDEN HOEKWONING MET CARPORT + VOORZIEN VAN 4 SLAAPKAMERS + AANBOUW AAN DE ZIJKANT + GELEGEN IN GEWILDE WOONWIJK KLOOSTERVEEN MET VOORZIENINGEN EN NABIJ UITVALSWEGEN.

Goed onderhouden ruime en lichte HOEKWONING met vrijstaande houten berging en carport. De woning is gebouwd in 2000, is voorzien van 4 slaapkamers en ligt op een kavel van 285m² eigen grond. Het geheel is gelegen in de woonwijk Kloosterveen, deelwijk Kloostertuinen. Door de aanbouw aan de zijkant is er een zeer ruime woonkamer ontstaan.De kindvriendelijke woonomgeving heeft een ruime en groene uitstraling. De wijk biedt volop voorzieningen als scholen, winkelcentrum 'Kloosterveste', op loopafstand, sportvoorzieningen zoals o.a. een mountainbike route, sportschool, voetbal- en hockeyclub en uitvalswegen onder andere de A28 richting Groningen en Assen. Ook het recreatiegebied de Baggelhuizerplas ligt nabij.

BEGANE GROND:
Entree in hal met toilet en trapopgang, toegang tot de ruime woonkamer met apart eetgedeelte (samen ca. 44m2) en de half open keuken (ca. 11m2). De keuken is voorzien van een kookplaat, een afzuigkap, een oven en een vaatwasser (2020). Via de tuindeuren is de besloten achtertuin te bereiken. De woonkamer en de keuken zijn voorzien van plavuizen met vloerverwarming.

EERSTE VERDIEPING:
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers (resp. ca. 8, 11 en 11m2) en de badkamer (ca. 7m2). De ruime badkamer is voorzien van een ligbad, een douche, een toilet en een wastafel met meubel. De hele verdieping is voorzien van laminaat.

TWEEDE VERDIEPING:
Middels vaste trap bereikbare verdieping met een overloop voorzien van de cv-ketel en de wasmachine-aansluiting en toegang tot de vierde slaapkamer (ca. 16m2). Deze verdieping is zeer licht door de raampartijen en heeft achter de knieschotten veel bergruimte.

TUIN:
Zonnige besloten achtertuin gelegen op het Oosten, in de tuin is een houten berging geplaatst. Het dak van de berging is recent vervangen. De tuin is ook achterom bereikbaar. Naast de woning is het mogelijk om op eigen terrein te parkeren onder de carport. De voortuin is in 2018 opnieuw aangelegd.

STERKE PUNTEN EN BIJZONDERHEDEN:
- Volledig geïsoleerd, energielabel A;
- Cv ketel en mechanische ventilatie vernieuwd in 2018;
- Voorzien van 4 slaapkamers;
- Ruime woning voorzien van een aanbouw;
- Gunstige ligging nabij uitvalswegen en voorzieningen.

 

meer kijk:  https://www.funda.nl/koop/assen/huis-41380498-aletta-jacobsweg-44/