Kloosterveen.nl

 

In de wijk Kloosterveen staat deze ruime tussenwoning met als aantrekkelijke extra's een garage en een grote dakkapel op de tweede verdieping. De woning is gebouwd in 2001 en staat op een perceel van 161m2.

De woning staat op enkele minuten loopafstand van basisscholen. Verder biedt Kloosterveen alles wat u nodig heeft op het gebied van winkels en sport of recreatie. En u kunt vlot de wijk uit richting Groningen of Hoogeveen via de A28.

  
Indeling: entree in hal met meterkast en toilet, tuingerichte woonkamer met massieve eiken vloer en deur naar de achtertuin. De open keuken is van Tulp en beschikt over een vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap en losse RVS koelvries-combinatie.
Verdieping: overloop met ruimte voor werkhoek of kastruimte, drie slaapkamers en een badkamer voorzien van douche, wastafel en tweede toilet.
Tweede verdieping: dankzij de riante dakkapel is hier een zee van ruimte, waar ieder naar eigen behoefte invulling aan kan geven. In ieder geval zijn één of twee slaapkamers hier heel mooi te realiseren.

De achtertuin is gelegen op het oosten en is achterom te bereiken, ook per auto, daarom staat hier ook de ruime houten garage.
Meer kijk https://www.funda.nl/koop/assen/huis-41374079-aletta-jacobsweg-72/