Kloosterveen.nl

 

UITGEBOUWDE HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met WERKKAMER op de BEGANE GROND, GROTE en LICHTE WOONKEUKEN en FRAAIE TUIN op het ZUIDEN!

De woning is meteen bij de bouw met een halve meter verbreed, waardoor zowel op de begane grond als de verdiepingen de extra ruimte zichtbaar is. In 2004 is de woning aan de achterzijde fors uitgebouwd. In 2013 Is dit nogmaals verbouwd naar een mooie en lichte woonkeuken. De garage is omgebouwd tot een bijkeuken en een werk-/studeerkamer. Ideaal voor het thuiswerken. In 2014 zijn er 18 zonnepanelen geplaatst die zeer gunstig op het zuiden zijn gelegen.


De woning is prachtig gelegen aan de rand van de wijk Kloosterveen, op steenworpafstand van het recreatiegebied Baggelhuizerplas en het Pelinckbos. Alle wijkvoorzieningen als basisscholen en het ruim opgezette winkelcentrum zijn in de directe nabijheid aanwezig. Ook is er vanuit de wijk een rechtstreekse (Qliner) busverbinding naar Groningen.

De fraaie tuin op het zuiden is in 2019 opnieuw aangelegd en heeft meerdere terrassen om heerlijk te genieten van de zon. Er is toen ook een mooie overkapping met extra berging geplaatst. De woning is gelegen op een kavel van 285 m².

INDELING WOONHUIS

Begane grond: hal met toilet en fontein, ruime woonkamer met houten vloer en pelletkachel, voorraadkast en ruime en gezellige woonkeuken met openslaande deuren naar de tuin, een groot werkeiland, heel veel bergruimte, granieten aanrechtblad en inbouwapparatuur (dubbele koelkast, dubbele vriezer, magnetron, groot fornuis met 5 pitten en grote oven, afzuigkap, vaatwasser), bijkeuken en toegang tot de werk-/studeerkamer.

Eerste verdieping: overloop, drie ruime (slaap)kamers, waarvan twee tot een mooie masterslaapkamer met walk in closet is omgebouwd. Eventueel is deze weer heel gemakkelijk om te bouwen tot slaapkamer. De badkamer is in 2018 vernieuwd en heeft een inloopdouche, wastafelmeubel en tweede toilet.

Tweede verdieping: via een vaste trap te bereiken ruime zolderberging met aansluiting voor de wasmachine en droger en royale slaapkamer met groot dakraam en radiator.

BIJZONDERHEDEN:
- Meteen bij de bouw is de gehele woning met een halve meter verbreed
- Achterzijde uitgebouwd met een woonkeuken
- Woonkeuken is voorzien van een lichtkoepel en openslaande tuindeuren
- Garage omgebouwd tot bijkeuken en extra werk-/studeerkamer
- Mogelijkheid voor wonen-werken aan huis
- Er zijn 18 zonnepanelen aanwezig
- Tuin op het zuiden
- Fraai aangelegde tuin met overkapping en berging
- Op loopafstand van het recreatiegebied Baggelhuizerplas en het Pelinckbos
- Op 20 autominuten van Groningen gelegen
- Carport en voldoende ruimte voor meerdere auto's op eigen terrein

 

meer kijk:  Jupiterstraat 8 Kloosterveen