Kloosterveen.nl

 In de Planetenbuurt in de woonwijk Kloosterveen staat deze leuke TWEE-ONDER-EEN-KAPWONNING met aangebouwde stenen GARAGE en ruime oprit. De woning is in 1998 gebouwd en staat op een ruime kavel van 392m².

De Planetenbuurt ligt aan de rand van Kloosterveen, waardoor alles op korte afstand is, zoals het centrum van Kloosterveen, het centrum van Assen, de Baggelhuizerplas, maar ook het station en de toegangswegen tot de A28 richting Groningen of Zwolle.


OP ZOEK NAAR EEN LICHTE TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING MET 4 SLAAPKAMERS EN EEN GARAGE? KOM KIJKEN!

Indeling

Begane grond:
entree/hal met meterkast en toilet. Vanuit de hal bereikt u de lichte woonkamer met open keuken. De keuken in lichte kleurstelling is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser en een combi-oven. Vanuit de keuken loopt u zo de royale, verzorgde tuin in.

Eerste verdieping:
Lichte overloop, 3 slaapkamers (ca. 9, 9 en 16m²), badkamer met douche, ligbad en wastafelmeubel, separaat toilet.

Tweede verdieping:
Overloop met opstelplaats voor de CV ketel en de wasmachine. Slaapkamer van ca. 13 m² met een dakraam en toegang tot het grote dakterras. Het dakterras ligt op het zuiden en is ca. 21m² groot.

Garage:
De aangebouwde stenen garage is voorzien van een elektrische sectionaaldeur. Verder is de garage ook vanaf de tuinzijde bereikbaar en is het voorzien van elektra.

Tuin:
De ruime tuin aan de achterzijde van de woning is o.a. via de poort naast de garage te bereiken. De tuin verzorgde tuin is voorzien van een overkapping aan de achtergevel, waardoor je heerlijk snel en lang buiten kunt zitten. Achterin de tuin staat een tuinhuisje en een prieel.

Goed om te weten:
- elektrische sectionaaldeur
- 2 stroompunten in de tuin
- slaapkamers aan voorzijde voorzien van screens

 

meer kijk:  Planetenlaan 15